loader-image
מזג האוויר בטירת הכרמל
17°C

21/11/2024

שנהיה לראש: עלייה משמעותית בצריכת הדגים החיים בטירת כרמל בראש השנה

ראש השנה בפתח ותושבי טירת כרמל נערכים לערב החג המתקרב בקניות ובמצרכים בעבור הבישולים, ולא רק הם אלא גם בעלי העסקים בעיר הנערכים בהתאם. בין בעלי העסקים הללו נמצא קובי שלום בעלי דוכן דגי כפר המכבי אשר מספר על היערכותו המיוחדת מראש נוכח עליה משמעותית בצריכת הדגים החיים בעיר, המהווים מנה עיקרית ויוקרתית לבישולי ערב החג בכל בית.
קובי שלום דגי כפר מכבי

ערב החג ראש השנה מתקרב ובא, ותושבי טירת כרמל עסוקים בהיערכויות אחרונות לחג, ביניהם סעודת החג המפוארת המקושרת להגשה של מנת דג בשולחן, ועל כן חנות דגי כפר המכבי הממוקמת ברחוב העצמאות 4 בעיר נערכת גם היא לביקוש הצפוי הגובר בתקופת החגים.

קובי שלום, בן 50, נשוי ואב לארבעה ילדים, מוכר לרבים מתושבי העיר כבעלי החנות, אשר מוכר בה דגים טריים ומגוונים כבר קרוב ל-10 שנים, אותם הוא מביא אותם במיוחד מאזור הבקעה וקיבוצי בית שאן.

קובי מספר, כי לקראת ראש השנה הוא נערך באופן מיוחד בעקבות עלייה משמעותית בצריכת הדגים והדרישה למגוון רחב. "אנו דואגים להביא מגוון גדול יותר של דגים חיים וטריים, וזאת כי הלקוחות רוצים מגוון רחב יותר לשולחן החג אשר מוסיף שפע וטריות לכל ארוחה, במיוחד בשולחן החג, כדוגמת לוקוסים טריים, דניס, לברק וסלמון נורווגי".

בימי חול הוא מוסיף, הם נערכים לספק סחורה טרייה מדי יום ולסוף השבוע, וראש השנה הוא חג שבו משך תקופה ארוכה הם נמצאים בהיערכות מיוחדת, במהלכה הוא ועובדיו נמצאים בעסק משעות הבוקר המוקדמות ועד שעות הערב המאוחרות, בהם הם מקבלים הזמנות וסחורות טריות מדי יום.

"לקוחות אוהבים להגיש דגים בחג כי הם נחשבים למנה יוקרתית וטעימה, אשר יכולים להתאים לכל ארוחה. חלק משמעותי של הלקוחות מזמינים מושטים חיים, כי זה הבישול הכי טרי שיכול להיות, כפי שאנו מכנים "מהבריכה לצלחת", ומהם הם מכינים מטעמים, כדוגמת דגים חריפים "חריימה", דג על האש או כפילה בתנור, סיפר קובי.

קובי שלום: "משפחת דגי כפר המכבי בטירת כרמל מאחלת לכל תושבי העיר שנה טובה, בריאות והצלחה".

אהבתם? שתפו חברים >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן